Шведський тенісист за свою кар'єру здобув 11 титулів серії Grand Slam. Зокрема, він 6 разів перемагав на Ролан Гаррос. І першим отримав прізвисько "Король грунту". Перевершити його зміг Рафаель Надаль уже у Відкриту еру. Іспанець здобув 14 трофеїв Відкритого чемпіонату Франції.

Ще 5 разів у період з 1976 до 1980 років Борг не залишав шансів на перемогу суперникам на Вімблдоні. А його фінал з головним суперником епохи Джоном Макінроєм багато фахівців вважають найкращим матчем усіх часів. Тоді американець у четвертому сеті переміг на тай-брейку з рахунком 18:16 і перевів гру в п'яту партію.

Однак у 1982 році Борг шокував усіх і оголосив про завершення кар'єри. Тоді шведському тенісисту було тільки 26 років.

Під час своєї кар'єри Борг вирізнявся на корті не тільки своєю грою, а й елегентністю та стилем. Відтак у 1984 році він вирішив розпочати робити спортивний одяг. Однак його компанія провалилася і відновилася тільки у 1989 році.

Бренд змінив назву на Bjorn Borg AB і почав виробляти різні лінійки білизни. Тепер компанія Шведа конкурує з таким світовим гігантом на цьому ринку як Calvin Klein. А продукція Борга прийшлася до смаку навіть Ліонелю Мессі. Аргентинець засвітив назву бренду на чемпіонаті світу-2022 в Катарі.

Цікаво, що Борг за кар'єру в тенісі здобув 66 титулів і заробив 2,9 млн фунтів. Тепер же його компанію оцінюють у 63 млн фунтів стерлінгів.