Новак Джоковіч прокоментував важку перемогу в першому колі Australian Open проти 18-річного хорвата Діно Пріжміча (6:2, 6:7, 6:3, 6:4).

"Мій суперник заслужив усіх оплесків, які він отримав сьогодні. Він приголомшливий гравець. Такий зрілий для свого віку. Він неймовірно добре впорався із собою. Це його момент, чесно кажучи. Це міг бути і його матч. У 3-й партії він програвав із брейком, але він боровся. Він продемонстрував чудовий менталітет, стійкість. Сьогодні він змусив мене попрацювати", – цитує спортсмена The Tennis Letter.

"У мене багато хвалебних слів і компліментів на його адресу. Мені подобається, як він використовує кожен сантиметр майданчика. Йому зручно входити в гру і він неймовірно добре захищається.

Дивовижний виступ для того, кому 18 років і в кого ніколи не було досвіду гри на великій арені. Велике спасибі йому, його команді та родині. Я безумовно хочу бути в його команді. Сподіваюся, він запросить мене, тому що він збирається досягти великих успіхів у своїй кар'єрі", – сказав Джоковіч.