"Наразі я вже на 100% відновилася. Турнір в Окленді видався дуже складним, але я рада, що спромоглася зіграти на дуже високому рівні. Мені випали такі сильні суперниці, але я змогла не просто зіграти з ними, а й перемогти. І це для мене дуже великий крок уперед, тому що ми з командою трохи хвилювалися з приводу мого самопочуття та стану моєї ноги.

Все-таки я не грала два місяці після US Open і не знала, як нога реагуватиме на навантаження. Тому я дуже рада, що вже з першого мого турніру показала такий високий рівень тенісу.

Тейла Престон? Я вперше чую прізвище своєї суперниці, але це нормально, бо вона молода і лише зараз починає грати на найвищому рівні. Але ми з тренером вже проробили цю роботу перед матчем: подивилися її матчі у YouTube, як вона грала в Аделаїді, у Куйонзі. Тому ми розуміємо, як вона грає і чого від неї чекати.

У нас видалася трохи складна подорож до Нової Зеландії, бо за два дні до перельоту Скай захворіла. Нам довелося перенести наш переліт ще на один день, щоб дати час відновитися. Тож ми провели наше Різдво у такій аварійній ситуації і після цього було трошки складно летіти 26 годин. Але потім, коли вже прилетіли, то була чудова погода, яка пішла їй на користь і вона одужала дуже швидко. Ось така видалася перша така довга подорож (сміється).

Але ми дуже раді, що ми тут усі разом. Тут моя мама, є також нянька, донька має свою команду, яка піклується про неї. Це дуже здорово, що ми з Гаелем можемо довіряти догляд за нею іншим людям, бо коли ми удвох граємо на турнірі, то це робити трохи складно (сміється). Я рада, що є така допомога, та й доньці дуже подобається проводити час із бабусями та нянею. Няня з народження була з нами, тому Скай адаптувалася і вже звикла до неї", – цитує Еліну ВТУ.