"Це нелегко. Були дні, коли я лягала спати в сльозах. Це дуже сумна ситуація, у перші кілька тижнів вона сильно вплинула на мене. Ситуація й зараз дуже сумна.

Настав момент, коли я подумала: що я тут роблю, граю в теніс? Я влаштовую шоу для людей, заробляю тисячі доларів щотижня, а в цей час в інших країнах є діти, які бояться за своє життя, переживають за те, що в них немає води або їжі. Це сумно, це дуже впливає на мозок. Я багато думала про це, а не про тренування.

Чи в небезпеці моя родина? Ні, я так не думаю. Ніколи не знаєш, коли все закінчиться, якщо прилетить ракета. Те, що відбувається, виходить з-під контролю всіх законів, які існують у світі. Ніхто не міг собі уявити, що таке може статися, але це відбувається.

Ми бачимо, як країни переходять кордони, і ніхто нічого не каже. Зрештою, ви розумієте, що світом рухає влада, гроші та економіка. Головне – це прибуток кожного, і неважливо, що при цьому гинуть діти, жінки або ціла країна.

Реакція WTA на українських гравців була дуже позитивною, як і реакція на країну, яка не поважає міжнародні закони. Нічого спільного з тим, що зараз відбувається. А що тур зробив щодо того, що відбувається в Ізраїлі? Я не бачу, щоб вони щось зробили, нуль. Як і всі, кожен шукає свою вигоду. Усе залежить від того, хто має владу, а хто ні.

Я вважаю, що рішення немає, великі світові лідери сліпі, або вони вважають за краще мати пов’язку на очах. Усе, що вони хочуть бачити – це власні прибутки. Що ми можемо з цим зробити? Після початку війни в Україні весь світ обернувся проти Путіна, тому що напали на українців, людей зі світлим волоссям і блакитними очима, європейців. Чому у випадку з Ізраїлем не відбувається те саме?

Нам ще багато чого належить зробити як суспільству і взагалі всьому світу. Ми спостерігаємо, як руйнують країну, порушуючи всі правила, але ніхто нічого не робить, – сказала Шериф Puntodebreak.