"Гренд Слеми недостатньо перерозподіляють кошти на користь тенісу порівняно з тими доходами, які вони генерують. І в них занадто багато влади, тому що вони заробляють такі суми грошей.

"Кваліфаєри" стали отримувати більше грошей, ніж раніше? Але ви говорите про призовий фонд, а не про відсотки виплат. Адже доходи турнірів за той самий час значно зросли. Турніри Гренд Слем дбають тільки про свої інтереси, про свою країну і свою федерацію. Ми застрягли до того моменту, поки гравці не скажуть "стоп".

Tennis Australia вийшла і сказала: "Ми починаємо турнір у неділю". Хто-небудь запитав нас, що ми думаємо з цього приводу? Ні. На мій погляд, це ненормально! Це означає, що ми не працюємо разом.

Ніхто нічого не передбачає. Ми повинні залучати гравців до обговорення. Коли йдеться про м'ячі, турніри не хочуть домовлятися, тому що в них різні спонсори, і водночас нам доводиться боротися за те, щоб мати достатньо м'ячів для тренувань. Ми ходимо по колу.

Я двадцять років у тенісі, і ми знову і знову говоримо про одні й ті самі проблеми. Проблема тенісу в тому, що існує надто багато органів управління, надто багато різних структур (ITF, турніри Гренд Слеи ATP, WTA), які дбають лише про свої власні інтереси. Сьогодні справжня проблема тенісу – це турніри Гренд Слем", – наводить слова Вавринки BTU з посиланням на L'équipe.