"Еліна була націлена на початок квітня 2022 року і сказала, що хоче бути в формі в Римі, оскільки їй дуже подобається цей ґрунтовий турнір. Вона вигравала його двічі. І мені дуже сподобалось, що у неї була мета. Але ми не знали, як відреагує її організм, і повинні були бути обережними.

Це було чимось новим і для неї, і для мене. Її тіло змінилось, і до цього потрібно було звикнути. Ми слідкували за реакцією тіла на навантаження. Але не було жодних рецидивів, практично не було травм. Тому вже на початку квітня Еліна була готова до змагань.

Одна з найсильніших сторін нашої співпраці – відкритість один перед одним. Я відчуваю, що ми хочемо кращого і вибираємо найкращий розвиток подій для нас обох. Буває, Гаель приєднується до нас на тренуваннях. У них з Еліною фантастичні стосунки.

Гаель завжди приносить енергію і веселий настрій. Він може бути серйозним, але його присутність на тренуваннях додає певну легкість, яка дуже важлива для Еліни. І зараз, враховуючи війну, для неї ще важливіше мати поруч когось близького, кого вона так любить. Хто може допомогти їй бути в гарному гуморі.

Гаель багато жартує. Я не пригадаю чогось конкретного, але загалом він відповідальний на корті за гарний настрій та задоволення від гри. Еліна ж неймовірний трудоголік, але і вона має право на розваги. Та й має теж отримувати задоволення від гри.

Єдине, чому з Гаелем інколи важко, – він запізнюється. От ти, наприклад, пообіцяла зателефонувати о 14.00. І зателефонувала. З Гаелем це легко може бути на 30-40 хвилин пізніше. Але це дрібниці, ми просто сміємось з цього", – розповів Слюйтер у коментарі Tribuna.com.