"У WTA не хочуть нас слухати. І вже не будуть, думаю, хоч ми й не здаємося. І це дуже сумна ситуація. Коли повномасштабна війна почалась, ми пішли до офісу WTA і спілкувалися з головою організації Стівом Саймоном. Стояли десь дві години, розповідали йому, але нічого не було зроблено після цього. Потім було ще декілька зустрічей з ним. Майже два роки триває війна, абсолютно ніякої притомної реакції.

Кажуть, що вони щось там роблять, але це якась ну дуже мінімальна допомога. Вони не використовують свою платформу, щоб підтримувати українців. У них є позиція, що вони хочуть бути нейтральними та рівновіддаленими.

У нас, українців, болить серце бачити таку ситуацію. Наші родини та люди живуть під обстрілами. А вони живуть у якійсь своїй бульбашці та не розуміють до кінця, що відбувається. Тому ми дуже активно займалися цим запитанням. Вже багато енергії витратили, писали листи різні. Робимо це постійно.

У чому причина такої бездіяльності? Мабуть, гроші. Ми завжди їм закидували, що відбувається з українськими тенісом, яка допомога потрібна. Вони ж завжди відповідали, що є просто нейтральними споглядачами", – резюмувала Світоліна у коментарі Tribuna.com.