"Альона завжди грає добре проти мене, але я здивована, що мій рівень так різко змінився. Зазвичай, коли я граю погано, то я граю погано від початку поєдинку, а потім я ніби наздоганяю або просто розв'язую проблеми, які виникли.

Цього разу все було абсолютно навпаки. Я не знаю, що сталося з моєю грою. Я раптово перестала себе контролювати. Мені потрібно поспостерігати й зрозуміти, тому що я не знаю, через що почала припускатися помилок.

Звичайно, я незадоволена своїми виступами на хардових кортах цьогорічних турнірів Grand Slam. Я думаю, що загалом, з огляду на мою історію цього сезону, я виконала непогану роботу, зберігаючи стабільний рівень. Водночас я визнаю, що були деякі матчі, які я не повинна була програвати. Але я рада, що у мене тепер буде час для тренувань. Мені це дуже-дуже потрібно, і мені цього дуже не вистачає.

Через травму після Індіан-Веллса і перед Штутгартом у мене, по суті, було два тижні тренувань, і тільки один тиждень на траві. Часу на це немає, якщо ти хочеш грати на всіх цих турнірах. Тому я рада, що в мене буде час просто відпочити, з’їздити додому і провести час трохи по-іншому, ніж у турі", – наводить слова Свьонтек ВТУ.