"Я дивилася тільки свій епізод. Чесно кажучи, мені було трохи дивно бачити себе в такому великому телешоу, але, загалом, для мене це був дуже приємний досвід, і я багато чого навчилася.

Також я зрозуміла, що мені не зовсім комфортно, коли навколо мене крутяться камери, і мені, як і раніше, потрібно і важливо бути зосередженою на своїх справах. Однак, безумовно, це здорово, що у нас є щось подібне в тенісі. З іншого боку, якщо дивитися шоу нашими очима, то іноді ми знаємо трохи більше, і розуміємо, що це шоу призначене і для людей, які не дуже багато знають про теніс.

Також були моменти, які я хотіла б побачити в шоу. Наприклад, виставковий матч у Кракові (благодійний матч, який мав на меті зібрати гроші для України – прим. Спорт 24), але його не було. Тому мені було трохи сумно. Атмосфера там була настільки прекрасною, що варто було б показати це, а також продемонструвати той внесок, який роблять деякі гравці на допомогу українцям та Україні. Тож, звісно, шкода, що вони не показали цього, але, можливо, краще запитати в них, чому вони не показали виставковий матч. Може, це не вписувалося в сюжетну лінію або щось таке", – наводить слова Свьонтек BTU.