Напередодні Алькарас у фіналі Вімблдону здолав Джоковіча у п'ятигодинному протистоянні. Та перервав гегемонію серба на трав'яному мейджорі: переможна серія Новака на турнірі тривала 2195 днів.

Завдяки тріумфу на Відкритому чемпіонаті Великої Британії Карлос заробив понад 2,5 мільйона євро. Загалом статки 20-річного тенісиста оцінюють у 17,5 мільйонів євро. Однак перша ракетка планети продовжує вести поміркований спосіб життя.

Після перемоги на Вімблдоні він повернеться у скромну квартиру своїх батьків у маленькому містечку Ель-Пальмар, муніципалітет Мурсія, повідомляє The Sun. Житло сімейства Алькарасів розташоване над забігайлівкою, у якій продають кебаби та піцу. Кебаб у закладі можна купити за 3,85 фунтів стерлінгів.

Будинок тенісної зірки розташований всього за хвилину їзди від занедбаного району Ель-Пальмара. Місцеві жителі містечка, де виріс номер один у рейтингу ATP, називають його просто "Карлітос" або "Чарлі".

Однак відомо, що недавно Алькарас купив земельну ділянку, на якій хоче побудувати дві розкішні вілли. В одну переїдуть його батьки, а в іншій Карлос буде відновлювати сили у перерві між турнірами.

Батьки Алькараса