Нагадаємо, Еліна лише у березні цього року вийшла з декрету. А в липні вже феєрично пробилася аж до півфіналу трав'яного мейджора, де поступилася чешці Маркеті Вондроушовій.

Після повернення з турніру Світоліна поділилася з підписниками в Instagram милою світлиною: спортивна зірка відпочиває у басейні разом із крихітною донечкою Скай та собакою. Еліна вперше стала матір'ю у жовтні минулого року. Батько дівчинки – французький тенісист, з яким українка побралася у 2020-му.

До слова, на Вімблдоні Світоліна пристойно поповнила сімейний бюджет. За вихід у півфінал українка заробила 600 тисяч фунтів стерлінгів – це понад 29 мільйонів гривень. Також Еліна поверне собі звання першої ракетки України, коли у понеділок оновиться рейтинг WTA. Наша землячка сама не вірила, що зможе довго протриматися на цьогорічному Відкритому чемпіонаті Великої Британії. Адже заздалегідь придбала квитки на концерт британського виконався Гаррі Стайлса. У підсумку Еліна була змушена пропустити подію через матч з Азаренко.