"Навіть не знаю. Звісно, я знаю, що чимало людей мене підтримують, але це цілком очікувано, тому що я у півфіналі. Вважаю це цілком нормальним, оскільки я у півфіналі. Впоратися з ситуацією – можливо, можна було б і краще. Але я б не сказала, що дуже сильно нервувала.

Було розуміння, що так, я мушу знайти кращий шлях для того, щоб перебороти стиль Маркети. Вона – сильна суперниця та відбиває чимало м'ячів. Тож так, я не дуже щаслива тим, як впоралася з цією ситуацією, з цими очками на початку гри. Вона діяла досить добре та впоралася з моєю грою.

Чим я задоволена? Духом боротьби, що продемонструвала. Так, були й нерви, з якими мені доводилося справлятися. Очевидно, у півфіналі не вдалося, хотілося б, щоб я грала трохи краще. Та й взагалі хотілося б, щоб деякі матчі я проводила краще. Проте, гадаю, ті матчі, які я зіграла перед цим, були досить хорошими", – сказала Світоліна на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, Еліна так і не змогла пробитись до фіналу Вімблдону, поступившись у двох сетах представниці Чехії Маркеті Вондроушовій (3:6, 3:6).