"Я намагалася відігратися, але, мабуть, сама трохи поспішала і погано подавала в тому геймі за рахунку 4-3. Просто намагалась боротися. Було багато людей, це півфінал, тому я не можу це відпустити. Я намагалась боротися. Відіграла кілька геймів.

Думаю, що і для Маркети це також був нервовий момент. Коли граєш в півфіналі, завершити матч легко не вдасться. Я намагалася дати відсіч, виклалась на повну, хоча й сьогодні грала не найкращим чином. Вондроушова продемонструвала чудову гру. Сьогодні вона була справді терплячою. Розігрувала чудові очки до самого кінця.

Чи зможу зберегти цей дух до кінця сезону і поборотись за трофей ТВШ? Сподіваюся розвинути успіх. Але у цю мить я просто дуже розчарована сьогоднішнім виступом.

Ймовірно, мені знадобиться кілька днів, щоб по-справжньому обміркувати все, що сталося. Адже я намагалась не втрачати зосередженість навіть після перемоги над Ігою Свьонтек.

Мені знадобиться кілька днів, щоб спочатку по-справжньому відключитися від усього, а потім подумати про те, що сталося: що я зробила правильно, а що зробила не так", – наводить слова Еліни Світоліної ASAP Sports.