Поєдинок відбудеться вже сьогодні, 13-го липня. Початок матчу – не раніше 15:30 за київським часом. За останні три роки тенісистки зустрічалися двічі. Обидва матчі виграла Вондроушова.

Півфінальний матч Вімблдону-2023 можна буде безплатно подивитися на платформі Setanta Sports. Таке рішення ухвалили, щоб залучити якомога більше українців до перегляду поєдинку. За кожного глядача Setanta Sports перерахує 10 гривень у фонд Світоліної, який допомагає молодим українським спортсменам розвиватися. Дуель Світоліна – Вондроушова відбудеться у Лондоні, на корті Всеанглійського клубу лаун-тенісу та крокету.

Нагадаємо, на шляху до півфіналу Вімблдона Еліна залишила за бортом американок Вінус Вільямс та Софію Кенін – обох з рахунком 2:0. Також обіграла бельгійку Елісе Мертенс (2:1) та вибила з турніру білоруску Вікторію Азаренко (2:1). У чвертьфінальному поєдинку українка феєрично переграла польську першу ракетку світу Ігу Свьонтек. Вондроушова виграла на Вімблдоні-2023 у Пейтон Стірс, Вероніки Кудерметової, Донни Векіч, Марі Боузкової та Джесіки Пегулу.