"Коли Кароліна програвала 2:6, 0:3 у фіналі, було не схоже, що вона зможе переломити хід матчу, але ми все одно вірили. На щастя, у цей момент вона отримала заряд бадьорості, я навіть не знаю, звідки з'явився цей адреналін, але це було неймовірно. Особливо враховуючи все, через що вона пройшла на цьому турнірі. Хвороба, неймовірно важкий матч у півфіналі... І все ж вона не впоралася з найкращою гравчинею у світі.

Звичайно нам дуже шкода, що не вийшло, адже все було дуже близько. На жаль, не вистачило енергії наприкінці. Впевнений, що вирішальним фактором став фізичний стан. Не забувайте, що в Кароліни був той самий вірус, що й у Рибакіної, яка знялася з турніру. Але вона боролася і дійшла до фіналу, де показала такий чудовий теніс. Для мене це неймовірно.

Стан Кароліни був дуже складним. У неї були забиті бронхи, трохи підвищена температура. Якби не все те, що нам довелося з нею зробити, і не всі ліки, які їй прописали... Вона зіграла дві гри, тоді як її легені горіли, як божевільні. Ми порадилися з лікарем, і він сказав, що вона може грати, але їй буде важко. Про такі речі не говорять під час турніру, але ми про них знаємо. І тому вона для нас переможниця", – наводить слова Мішке idnes.cz.

Нагадаємо, що Свьонтек перемогла Мухову з рахунком 2:1 (6:2, 5:7, 6:4) та захистила титул чемпіонки Ролан Гаррос.