– На останній пресконференції я відчувала неповагу. Я відчувала, як журналіст намагається покласти слова мені до рота. Я не почувала себе комфортно. Я завжди поважаю пресконференції. Завжди відверто відповідаю. І мені було дуже прикро, що я сюди не ходжу.

Я не могла спати. У мене в голові було стільки поганих думок, що я не могла заснути. Я так вас поважаю. І дякую, що прийшли та виявляєте до мене інтерес.

– Ви не шкодуєте про це рішення? Як ви зараз почуваєтеся?

– Ні, я не шкодую. Я відчувала, що до мене виявили неповагу, мені було погано. На "Великому шлемі" і так тиску вистачає, тож я постаралася зосередитися на собі та своїй грі.

На останній пресконференції я мала відчуття, що вона перетворилася на політичне телешоу, а я не експерт у політиці. Я просто тенісистка. Мені треба було від цього віддалитися та зосередитись на тенісі. Я задоволена, що це зробила.

– Ви говорили, що на пресконференції не відчували себе у безпеці. Зараз ви відчуваєте?

– Так.

– Чому?

– Напевно, бо я мала кілька днів на те, щоб зібратися і дещо зрозуміти. Тому зараз я почуваюся у безпеці. І ніхто не вкладає мені слова в уста, тож це ще одна причина, – наводить слова Соболенко на прес-конференції Трибуна.