"Перший сет з мого боку вийшов не дуже вдалим, я не дуже добре пересувалася, не грала у свій найкращий теніс. Але мені потрібно було продовжувати боротися, знайти свою гру. Після першого гейму в другому сеті я грала краще і краще, я дійсно намагалася боротися.

За таких приголомшливих трибун важко не битися. Я просто намагалася віддати всі сили. Час від часу я не почувалася добре. Але в підсумку заграла попри тиск наприкінці матчу – це був особливий момент. Я дуже вдячна, що ви надихали мене, це було неймовірно.

Останній гейм був фантастичним? О, так, я просто вирішила залишити всі сили на корті. Я подавала на матч на цій половині корту, проти вітру, це було трохи складно. Але в підсумку я була дуже щаслива забити цей бекхенд по лінії, я виклалася на сто відсотків на цьому ударі. Дуже рада, що змогла взяти цей гейм на подачі.

Які мої очікування? Я просто намагаюся грати матч за матчем. Я приїхала сюди без очікувань, повертатися в тур після народження дитини – це насправді дуже важко. Але я дуже мотивована йти далі на цьому турнірі.

Наступна суперниця Дар'я Касаткіна – дуже складна. Головне – це відновити сили та бути готовою до наступної битви. Це дійсно дуже-дуже особливі моменти тут, на Ролан Гаррос. Я завжди любила тут грати, завжди дивилася Ролан Гаррос у дитинстві в Україні, здається це був єдиний турнір Grand Slam, який у нас показували. Я дуже рада, що в мене є шанс знову тут зіграти", – наводить заяву Світоліної ВТУ.