"Дуже багато було подій у житті за межами корту, з якими дуже важко було справлятися, з якими складно було продовжувати грати на своєму рівні. І дуже багато людей тебе засуджують, дуже багато пишуть гидоти, але при цьому не знають, що відбувається у тебе в житті. Як ось, наприклад, момент із матчем проти Бушар у Мадриді, того дня, коли в мене помер дідусь.

Я на це не звертаю увагу, мене це не чіпляє, але просто десь іноді трохи прикро, що люди, не знаючи всього, засуджують тебе, пишуть, що ти не концентруєшся на тенісі. Наприклад, коли ти виставляєш фотографію з життя або якесь відео, то одразу ж починають засуджувати, що ось тобі треба менше гуляти і т.д.

Люди, ви просто не знаєте, скільки вкладається праці, часу і поту в роботу, і яке є величезне бажання повернутися туди, де ти була. Стати ще кращою. Просто дуже хочеться, особливо від українських уболівальників, більше підтримки та позитиву. Дуже часто мені надсилають скріни, як багато хто під час матчу просто "опускає" мене в різних групах у коментарях. Тож хочеться, щоб трохи люди спокійніше реагували на невдалі результати.

Важливий момент, що раніше я завжди між турнірами поверталася додому, в Одесу. Для мене це була величезна допомога у відновленні, тому що ніде не відпочинеш так, як вдома. Дім є дім. І ось зараз я не можу постійно повертатися в Одесу і це теж для мене дуже важко", – наводить слова Ястремської BTU.