Аргентинський тенісист повернувся на корт вперше за 2,5 роки. Він програв Федеріко Дельбонісу у першому раунді турніру АТР у Аргентині з рахунком 1:6, 3:6. Після матчу Дель Потро заявив про завершення кар'єри.

"Сьогодні я все віддав до останньої краплі. Мій останній матч був на корті, а не у прескімнаті, і це те, чого я хотів. Я планував зіграти в Ріо, але дуже складно грати з цим усім болем, який я відчуваю. Мені потрібно знайти рішення для мого коліна, треба подумати про своє життя. Мені треба жити без болю.

Я дуже вдячний за те, що розділив свою кар'єру з найкращими в історії спорту, і я пишаюся тим, чого досяг. Тепер я в гармонії з собою. Я запам'ятаю цей момент на все життя. Я здійснив усі свої мрії у тенісі, і це принесло мені любов народу – що є для мене найкращим трофеєм. Це був мій останній матч. Я щасливий, що зіграв перед моїм народом", – цитує Дель Потро Argentina Open.

33-річний зірковий тенісист не стримав сліз під час свого прощального матчу. Аргентинець отримав потужну підтримку вболівальників.