Нагадаємо, що тенісисти зустрічалися у рамках 1/8 фіналу. Матч завершився перемогою Джоковіча. Проте під час гри стався конфліктний епізод. Норрі поцілив прямісінько в Новака, який уже розвернувся спиною до суперника. Серб відповів на це суворим поглядом.

"Я переглянув повтор епізоду, коли він у мене влучив. Так, можливо, він ненавмисно поцілив у мене. Не знаю, чи він мене бачив. Тобто периферійним зором завжди можна побачити, де саме на корті перебуває суперник. М'яч летів дуже повільно й близько до сітки. Я розвернувся – розіграш для мене було вичерпано.

Не знаю, від самого початку він робив усі ці речі... Йому дозволено взяти медичний тайм-аут. Дозволяється влучити в суперника. Казати "Давай" в обличчя іншому тенісисту майже після кожного очка практично від першого гейму. Гравці в роздягальні знають, що всі ці речі — не про чесну гру. Не так ми поводимося один з одним. Але, знову ж, це дозволено правилами.

Всі ці роки, коли він перебуває в турі, я дуже добре ладнав з Камероном. Ми тренувалися разом. За межами корту він дуже хороший хлопець, тож я не розумію такої поведінки на корті, якщо чесно.

Він розпалив вогонь, і я на це відповів. Я не дозволю комусь так поводитися. Буду відповідати. От і все. Що відбувається на корті – ми залишаємо це на корті й рухаємося далі", – цитує Джоковіча The Guardian.