"Усіма можливими способами я хочу зробити так, щоб Україна все ще була в новинах. Грати на турнірах, намагатися організовувати благодійні заходи паралельно, спілкуватися з людьми під час цих заходів – це дуже важливо. Війна триває, тому ми повинні продовжувати допомагати людям", – поділилась Еліна в інтерв'ю офіційному сайту WTA.

Також екс-перша ракетка України пригадала зустріч з Володимиром Зеленським, який нагородив її за діяльність для платформи UNITED24. "Це був важливий для мене момент. Величезний стимул для моєї мотивації, який показав мені, що я роблю щось хороше для моєї країни і мого народу.

Це ще більше мотивувало мене робити те, що я роблю, і намагатися досягти більшого. Було цікаво поговорити з ним, зрозуміти його точку зору. Він їздить на передову і бачить, що відбувається насправді, тому зустрітися і поговорити з ним було неймовірним досвідом."

Нагадаємо, українська тенісистка лише нещодавно повернулась з декретної відпустки та відновила виступи на великому корті. У попередньому матчі вона зустрічалась з Лесею Цуренко у рамках першого кола ґрунтового турніру WTA 1000 в Італії. Тоді Світоліна поступилась у протистоянні українок.