Національний керівний орган тенісу у Великій Британії зафіксував фінансові збитки після отримання штрафів за заборону участі російських і білоруських гравців у своїх турнірах минулого літа. Організація заплатила штрафи до ATP і WTA на загальну суму 1,75 мільйона доларів, повідомляє Inside the Games. Також Скотт Ллойд повідомив, що продаж квитків не покривав витрати на організацію змагань, однак гроші були витрачені недарма.

"Чи означає це, що ми принципово відмовилися від нашого календаря змагань на 2023 рік? Ні, ми настільки ж твердо вважаємо, що це правильна річ, у яку потрібно продовжувати інвестувати, тому ми визначили це як пріоритет.

Є інші види діяльності, які нам довелося трохи скоротити. Ми вважаємо, що це було важливим проявом відданості та підтримки тим змаганням і нашим командам, а також це стало підтримкою та імпульсом для розвитку, який ми маємо зараз у британському тенісі. Це обійшлося дещо дорого, але ми б зробили це знову", – поділився Ллойд.

Нагадаємо, що МОК рекомендував федераціям допустити на турніри росіян та білорусів у індивідуальних видах спорту під нейтральним прапором. Вони не мають підтримувати війну та не бути повʼязаними з силовими структурами рф і рб.