"Заздалегідь знав, що все так і буде. Думаю, дуже важливо продовжувати говорити про те, що насправді відбувається в Україні зараз, не зосереджуючись на кількох тенісистах і кількох спортсменах, які можуть або не можуть брати участь у великих спортивних змаганнях.

Це складне рішення для Вімблдону. Очевидно, що решта спорту пішла в зовсім іншому напрямку. Це зробило рішення дуже важким. Але не думаю, що це має стосуватися конкретно цього рішення. Мені здається, це трохи відволікає увагу від того, що насправді відбувається. Не хочеться, щоб так було. Хочеться, щоб справжня проблема була в центрі уваги всіх цих обговорень.

Звісно, співчуваю українським тенісистам. Бачив, Світоліна та Костюк говорили, наскільки їм було тяжко. Можливо, вони могли б отримати більше підтримки. Треба розуміти і їхню точку зору, а не тільки гравців, яким не дозволили грати минулого року. У турі є українські гравці, чиї сім’ї постраждали, вони теж переживають неймовірно важкі часи. І це важливо", – наводить слова Маррея Tennis Majors.

Зазначимо, що Вімблдон скасував заборону на участь тенісистів з росії та білорусі через тиск ATP і WTA. Зокрема учасникам турніру не нарахували рейтингові бали від світових асоціацій, а організатори змагань отримали штраф від ATP.