Miami Open – WTA 1000

Перше коло. Одиночний розряд

Леся Цуренко (Україна) – Лейла Фернандес (Канада) – 4:6, 3:6

Українка потрапила в основну сітку турніру через кваліфікацію. У фіналі Цуренко перемогла представницю Великої Британії Гаррієт Дарт (7:6, 6:2). Вже у першому колі основної сітки українці довелося зіграти проти фіналістки US Open 2021 року Фернандес. Тенісистка з Канади виявилися сильнішою та здобула перемогу за 1 годину 28 хвилин.

За цей час Цуренко не зробила жодної подачі навиліт, припустилася двох подвійних помилок та реалізувала 4 з 8 брейк-пойнтів. Натомість у Фернандес три ейси, три подвійні помилки та 6 з 8 брейк-пойнтів.

У наступному колі представниця Канади вийде на корт проти Белінди Бенчич зі Швейцарії. Турнір у Маямі триватиме до 2 квітня. Призовий фонд змагань становить 8,8 млн доларів.

Нагадаємо, Марта Костюк успішно стартувала у Маямі. Українка розгромила італійку Елізабетту Коччаретто з рахунком 6:3, 6:2. В 1/32 фіналу Марті доведеться грати проти росіянки Анастасії Потапової (№26 WTA). Остання раніше отримала офіційне попередження від тенісної асоціації за те, що вийшла на корт у футболці московського Спартака.