"Перш за все, я хочу ще раз підкреслити, що ми завжди засуджували та будемо засуджувати війну. Я думаю, це очевидно, але важливо повторити і підтвердити, тому що ми посилаємо це повідомлення дуже чітко. Я думаю, що ми повністю відповідаємо вказівкам МОК.

Наші спортсмени не можуть виступати під своїми прапорами в командних змаганнях, як і в будь-якому іншому виді спорту. Але є види спорту, в яких заборонені індивідуальні гравці.

Чесно кажучи, ми не віримо в колективну провину. Ці хлопці не зробили нічого поганого. Вони грали в теніс усе своє життя. Справедливо, що у них повинні бути такі ж можливості, як і у всіх інших.

Ми також вважаємо, що вони повинні мати можливість змагатися і мати право голосу, висловлювати свою думку. Ми бачили, як Рубльов написав на камеру "Мир, а не війна". Я думаю, це важливе послання. Ми хочемо, щоб ці гравці виступали, могли висловлювати свої почуття, зокрема, щоб це доходило до їхнього власного народу, їхньої власної країни.

Щоб вони розповіли свою власну версію історії. Загалом, ми виступаємо за справедливість і свободу, і, безумовно, проти війни, і ми будемо продовжувати боротися за ці принципи", – наводить слова Гауденці Ge.globo.