"Безумовно, складно забути ці події, це одна з тих речей, які залишаться зі мною до кінця життя. Це те, чого я ніколи не відчував раніше і, сподіваюся, ніколи більше не відчую, але для мене це цінний життєвий досвід. Проте, життя триває і повернення до Австралії говорить про те, як я ставлюся до цієї країни, і як я ставлюся до гри тут.

Це прекрасне місце, і люди в Аделаїді, та й узагалі в Австралії, люблять теніс, люблять спорт, і це спортивна нація. Сподіваюся, на нас дивитиметься багато людей, і ми зможемо добре провести час.

Я сподіваюся, що все пройде позитивно. Очевидно, що це не те, що я можу передбачити. Я зроблю все можливе, щоб зіграти в хороший теніс і подарувати вболівальникам позитивні емоції. Те, що сталося 12 місяців тому, було непросто перетравити. Ці обставини не витіснять того, що було зі мною в Мельбурні та в Австралії протягом усієї моєї кар'єри. Тож я приїхав із позитивними емоціями та з нетерпінням чекаю гри тут. Це мій улюблений турнір і результати це доводять", – наводить слова Джоковіча TheNationalNews.