"Наступного року мені потрібно бути більш стабільною. У цьому сезоні я ніколи не думала про свій рейтинг, а просто намагалася грати кожен матч так якісно, як тільки могла. Іноді це вдавалося, іноді не дуже.

Війна впливає на багато чого в моєму житті і житті всіх інших жителів України. У лютому я не могла ні на чому зосередитися. Це зачіпає всю країну і всіх людей. Уся моя сім'я там.

Я намагалася знайти позитивні моменти у своїй роботі на тенісному корті, але це було дуже важко. У вересні я вперше за весь рік побувала вдома. Поїхала до Києва потягом. Дорога туди зайняла майже добу. Це було емоційно шалено.

Востаннє я була в Києві 17 лютого, а через тиждень почалася війна. Я поїхала з чоловіком грати в Доху, а потім усе почалося. Можливість повернутися додому до батьків, до брата, до бабусі, дідуся на сім днів у вересні – це був найкращий час... найкращі сім днів цього року. Усі були там, удома. Мама мого чоловіка і його брат, усі собаки, усі кішки – усі були там. Це був найприємніший час, який я провела цього року. Я не могла залишити свою сім'ю ні на секунду. Це був найкращий час", – розповіла Ангеліна в інтерв'ю для BTU.

Додамо, що зараз Ангеліна Калініна перебуває на 53 сходинці у світовому рейтингу. Уже завтра, 5 грудня вона стартує на турнірі WTA 125 у французькому Анже. В першому колі українка вийде на корт проти американки Катріни Скотт.