"Звичайно, мені є над чим працювати, але загалом я задоволена своєю сьогоднішньою грою, бо це ж все одно перемога. Я впоралась з емоціями, зі своїми думками, вийшла і зі свого боку показала хороший рівень тенісу, зробила все, що від мене залежало.

Як так вийшло, що найяскравіші мої перемоги цього року, це саме матчі за збірну? Дійсно, раніше складалось так, що чим більша відповідальність у матчі, то важче грати. А зараз все якось змінюється, мені теж комфортно грати, коли є більше відповідальності, ніж зазвичай. Звісно, що командний дух допомагає! Наша збірна мене постійно підтримує, допомагає мені втримувати правильну концентрацію. Я зі свого боку також тренуюсь і працюю над собою.

Чи буду давати Марті Костюк якісь підказки напередодні завтрашнього матчу? Гадаю, що мої коментарі будуть зайві, адже Марта дивилась наш матч. Гадаю, вона зробила свій власний аналіз і сама знає, що їй треба робити на корті", – цитує Завацьку BTU.

До слова, Україна виграла два матчі проти Японії. "Синьо-жовтим" залишилось здобути лише одну перемогу. У суботу, 12-го листопада, Моюка спробує взяти реванш за фіаско від Катаріни у Марти Костюк.