Кіріос у вирішальній битві програв у чотирьох сетах сербу Новаку Джоковічу. Проте під час матчу австралієць скаржився на вболівальницю, яка заважала йому.

"Вона відвертає мою увагу, коли я подаю у фіналі Вімблдону. Вона п'яна до чортиків і розмовляє зі мною з першого ряду посеред гри, тому виженіть її. Я знаю, про кого саме йдеться – про ту, що виглядає так, ніби вона зробила 700 підходів за напоями", – вигукував під час матчу Кіріос.

Вболівальниця готова йти до суду через слова тенісиста. Ім'я жінки – Анна Палус. Вона заявила, що це наклеп, який образив не лише її, а й членів родини.

"Справа не лише в тому, що мені завдали шкоди у день матчу, змусивши піти з арени. Неправдиві заяви пана Кіріоса транслювалися та були прочитані мільйонною аудиторією в усьому світі, чим спричинили мені та моїй родині суттєву шкоду та нещастя.

Сподіваюся, що пан Кіріос подумає про шкоду, яку завдав мені та моїй родині, та запропонує швидке вирішення цієї неприємної історії. Якщо ж він не має бажання цього робити, я збираюся відстоювати своє виправдання у суді", – цитує слова Палус BBC.

Зазначимо, що жінка пообіцяла передати відшкодовані гроші на благодійність, якщо справа все ж дійде до суду.