"Іноді справжнє життя – це клас. Зовсім скоро у нас будуть діти, і мені це подобається. Я проводив час з дружиною, з Жо-Вілфрід Тсонга і його дітьми. Повертатися в тур буває непросто, але я люблю теніс і можу насолоджуватися ним ще кілька років. Хоча цього разу мені вперше було нелегко їхати з дому.

Скоро у мене буде нове життя. Я з нетерпінням очікую побачити свою доньку. Сподіваюся, я буду класним татом. Вже стільки всього хочеться з нею зробити. Чекати залишилося небагато, так що татусю потрібно виграти кілька матчів і готуватися до народження малечі в жовтні.

І у доньки точно буде друг, щеня, яке з'явилося нещодавно? Так, малий шкідник. Ні, він чудовий, його звуть Віз. Мені подобається, як звучить це ім'я, Віз як "Wizard" (чарівник – ред. прим. Спорт 24). Він любить гризти моє взуття. У мене гарна колекція. Але його справжня пристрасть – це інтернет-кабелі. Так, сподіваюся, що це буде хороший друг для моєї доньки. Що це буде її янгол-охоронець", – сказав Монфіс в ефірі телеканалу TennisChannel.