"І так, і ні. Може, ні через те, що я хочу, щоб вони самі вирішували. Звісно, пройшовши цей шлях, я розумію, що завдяки спорту сьогодні я є тим, хто я є. Спорт і фехтування дали мені дуже багато всього – знання мови, можливість подивитися світ, знайти друзів, нареченого.

В моєму житті фехтування завжди буде присутнє – в моїй родині, моїх друзях, моїх відносинах. Я дуже вдячна фехтуванню за це. Як наша дитина захоче – так і буде.

Я б дуже хотіла, щоб вона чи він спробував якісь види спорту, тому що, по-перше, це дуже добре саме для розвитку дитини, для здоров’я і так далі. А потім уже, коли зрозуміє, що хоче займатися професійним спортом, – але я буду, звісно, попереджувати, що це не про здоров’я взагалі.

І мені здається, що якщо дитина хоче займатися професійно спортом у батьків, які також спортсмени, – мені дуже не хочеться, щоб я наполягала на цьому. Але попереджала про наслідки в плані психологічного тиску і так далі. Але подивимося. Може, співаком буде, може художником, митцем", – сказала Харлан у коментарі OK TALK.

Нагадаємо, нещодавно Ольга отримала пропозицію руки й серця від свого коханого Луїджі Самеле. У зіркової парочки поки немає спільних дітей, але українка неодноразово заявляла, що вони планують їх у майбутньому.