Чемпіонат світу з футзалу. Група С. Перший тур

Аргентина – Україна – 7:1

Голи: Аррієто, 19, 32, 37, Браді, 19, Роса, 21, Борруто, 30, 40 Боло, 47 – Шотурма, 18

Афганістан – Ангола – 6:4

Голи: Махмуді, 2, Кванбарі, 7, Мохаммаді, 10, Нуровзі, 14, Каземі, 16, Хуссейн, 40 – Сафарі, 3 (а), Адеріто, 7, 36, Мураді, 40 (а)

"Синьо-жовті" вирвалися вперед на 18-й хвилині. Чернявський вивів на ударну позицію Шотурму, а той ефектно поцілив у дальню "дев'ятку". Однак раділи українські глядачі недовго.

Підопічні Олександра Косенка заробили шостий командний фол, відтак "альбіселесте" отримали право реалізувати дабл-пенальті. До позначки підійшов Аррієто і переграв Сухова зі стандарту.

А невдовзі аргентинці вийшли вперед. Гауна прорвався лівим флангом і прострелив на Браді, який п'ятою переправив м'яч у сітку – 2:1. З таким рахунком і завершився перший тайм.

Одразу на старті другого "синьо-жовті" пропустили втретє – відзначився Роса. Далі гра українців посипалася – за дві хвилини їм забили Борруто і Аррієто. А під кінець зустрічі підопічні Косенка пропустили від Боло і Борути. М'ячі забивали у порожні ворота – Україна мусила ризикувати, тож грала в п'ять польових.

1:7 – такий невтішний підсумок стартового матчу України на чемпіонаті світу з футзалу.

У ще одному матчі групи С Афганістан у гольовій перестрілці взяв гору над Анголою – 6:4. У наступному поєдинку збірна України зіграє з Анголою 18 вересня. А 21-го зустрінеться з Афганістаном.