"Просто нагадаю, що генеральний менеджер Virtus.pro (Сергій Гламазда – ред. Спорт 24), який зараз відстоює право клубу, що належить підсанкційним компаніям, і напряму фінансує тероризм, народився в Україні. І саме він зараз намагається донести, що кіберспорт "внє палітікі" і що всі у світі – русофоби.

Тобто за податки ESforce і Mail.ru, руснява армія бомбить його рідне місто, вбиває дітей, людей похилого віку, скидає FAB-500 і FAB-2000, неконтрольовані авіабомби на Харків і не тільки. А людина далі продовжує працювати на них, і доводити що він та інші не мають до цього відношення. Як думаєте, скільки коштує совість?" – цитує Віталія Волочая GameInside.ua.

Додамо, функціонери лідера російського кіберспорту, ESForce, активно працюють над тим, аби їхня команда виступала на міжнародних змаганнях під власною назвою. Вони атакують Valve та операторів турнірів листами, у яких звинувачують українських медійних осіб в русофобії. Генеральний менеджер Virtus.pro Сергій Гламазда народився у Харкові.