Айофе – одна зі штарших сестер Конора Макгрегора. Раніше працювала в компанії з оренди міні-екскаваторів, тепер – вона візажистка. Зараз їй 38 років. Айофе завжди була у дуже теплих стосунках з молодшим братом. Навіть на аватарці профілю в Instagram у неї фотографія Конора з двома чемпіонськими поясами UFC.

До слова, за сестрою Магрегора у цій соцмережі стежать 102 тисячі підписників. Вона любить розкішне життя та брендові речі, на яких часто акцентує увагу.

Айофі вийшла заміж за Марка Елліота у 2016-му, але шлюб розпався через чотири роки. Марк, який на десять років старший, був колишнім торговцем наркотиками канабісу, якого засудили після того, як у 2009 році в його будинку знайшли "траву" на 40 тисяч євро.

Після розлучення сестра Магрегора, схоже, зберегла любов до злочинців. Одного разу вона поділилася фотографією разом з ірландським бандитом Гремом Віланом у пабі свого брата Black Forge Inn у Крамліні лише через кілька днів після того, як його звільнили з в’язниці в грудні 2022 року.

Джерело розповіло Sunday World: "Не секрет, що вони близькі. Але якщо Айофі опублікувала їхнє фото в профілі, це означає, що вона серйозно ставиться до Вілана".