"Зачиняю двері та впевнено лечу вперед, назустріч новому. Я офіційно завершую свою спортивну карʼєру гімнастки. Цей пост для того, щоб не було пліток, що я завагітніла, або вийшла заміж, або взагалі мене хлопець кинув, та й шейх в Дубаї чекає.

Ні-ні і ще раз ні. На жаль, іноді буває багато несправедливості в нашому житті, я з цим часто зустрічаюся, як і всі ми. Але я вирішила, що досить і що це стане крапкою. Жалію я про це? Ні, навіть не трішки.

А розкажу я вам цю історію вже днями. Прошу бути терплячими, і поки я все підготую, не писати статті, що я вже народила двійню і тому закінчила карʼєру", – написала Нікольченко на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, торік гімнастку зі скандалом вигнали зі збірної України через висловлювання Влади, що вона ненавидить Польщу та поляків. Наприкінці березня цього року Нікольченко повернули в національну команду. Але, як бачимо, затрималася вона там ненадовго. Також гімнастка зашкварювалася любов'ю до російської попси.

За свою кар'єру Нікольченко ставала бронзовою призеркою чемпіонатів Європи та світу, двічі була третьою на Європейських іграх.