31-річна 5-разова олімпійська чемпіонка спершу планувала виступити на Іграх у Парижі, однак після народження у липні 2023-го другої дитини, її рішення змінилося.

"Завжди знала у глибині душі, що зрозумію, коли настане правильний час завершити кар'єру. Перед Парижем відчувала невпевненість. Думки про ще одну золоту медаль більше не давали мені тієї енергії, яку я б хотіла мати. Більше думала про те, що хочу залишитися вдома з дітьми", – розповіла спортсменка в інтерв'ю BBC Radio 4.

Вперше Лора Кенні тріумфувала на Олімпійських іграх у 2012 році, вигравши командну гонку переслідування та омніум. На Іграх-2016 в Ріо британка повторила це досягнення.

У 2017-му Кенні народила свого першого сина Альбі, після чого повернулася у велоспорт та здобула ще дві олімпійські медалі: "золото" у медісоні та "срібло" у командному персьюті в Токіо-2020.

Всього за кар'єру спортсменка здобула шість медалей Олімпійських ігор (п'ять золотих та одну срібну). Разом з вершницею Шарлотт Дюжарден вона володіє рекордом за кількістю олімпійських медалей, виграних британськими спортсменками.

Лора одружена з колишнім велогонщиком Джейсоном Кенні, який володіє рекордом Великої Британії за кількістю виграних медалей на Олімпійських іграх – у нього 9 нагород.