Минулої осені виконавиця перестала приховувати свій роман з Тревісом Келсі, гравцем Канзас-Сіті Чіфс. Одразу на наступний день після оголошення новини продаж футболок зіркового футболіста різко підстрибнув аж на 400%.

Кількість підписників Келсі у Instagram зросла на 1 мільйон. Також завдяки роману двох знаменитостей увага до американського футболу значно зросла. Особливий бум очікують під час цьогорічного Супербоулу, де Канзас-Сіті Чіфс зіграє з Сан-Франциско Форті-Найнерс. Гучна спортивна подія відбудеться в ніч з 11 на 12 лютого. Загалом завдяки Тейлор Свіфт дохід НФЛ зріс на 263 мільйони, стверджує The Sun.

Фанати історії кохання співачки і футболіста очікують, що Келсі може освідчитися їй під час Супербоулу. Букмекери навіть приймають ставки на романтичну подію.

До слова, 30 секунд реклами під час гри на телеканалі CBS буде коштувати 5,5 мільйона фунтів стерлінгів. Українці зможуть безкоштовно переглянути Супербоул на DAZN або Paramount+.

Додамо, що деякі прихильники Дональда Трампа навіть називають love story Свіфт і Келсі спланованою акцією. Мовляв, співачка хоче допомогти Джо Байдену перемогти на президентських виборах. Адже Тейлор є прихильницею демократичної партії.