Благодійний фонд Favbet Foundation підтримав спортсменів в участі у змаганнях.

Запрошення на рейтинговий турнір "Krasnebruk Оpen", що відбувся у січні у с. Андріївка на Львівщині, маріупольці отримали особисто від Віктора Дідуха – МСМК, заслуженого тренера України та чемпіона Літніх Паралімпійських ігор. Всього у змаганнях взяли участь 47 тенісистів з усієї країни.

"Війна змусила дітей залишити дім, але не позбавила бажання займатись улюбленим спортом. Для всіх трьох хлопців це був перший турнір високого рівня, і ми радіємо, що змогли зробити їхню поїздку можливою. Зараз Favbet Foundation займається переважно військовими проєктами, але ми не забуваємо й про нашу першочергову мету – допомагати українським дітям розкривати їхні таланти", – коментують представники Favbet Foundation.

Молоді гравці Слепенчук Дмитро, Лисенко Олександр, Сєргєєв Іван – вихованці Федерації настільного тенісу Маріуполя, яка зараз через ворожу окупацію функціонує у Київській області. В лютому 2023 року команда Favbet Foundation передала федерації сучасні тенісні столи та потужний генератор, щоб тренерам та учням не доводилось переносити заняття через блекаути.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році компанією FAVBET. З початком повномасштабного вторгнення більшість проєктів фонду було переорієнтовано на підтримку армії та українців, що постраждали від війни. Минулого року команда Favbet Foundation запустила довгостроковий проєкт «Клуб супергероїв», що дає українським дітям із сімей військовослужбовців та ВПО нові можливості розвитку через спорт та освіту.