Зловісна аварія за участі подружжя велосипедистів сталася 30-го грудня на півночі Аделаїди. Чоловік за кермом автівки збив свою дружину. Постраждалу доставили до лікарні, втім врятувати її життя не вдалося. Тієї ж ночі 32-річна спортсменка померла внаслідок отриманих травм.

18-го січня відбулася церемонія прощання з Меліссою Хоскінс. Її чоловік Роан Денніс також був присутнім на похороні разом з їхніми двома дітьми, повідомляє Marca.

"Радість до життя Мелісси зворушила багатьох людей. Її життя обірвалося надто рано. Найкращі дні Мелісси ще були попереду", – сказав у своїй промові Пітер Хоскінс, батько померлої.

У березні Роан постане перед судом у справі про нещасний випадок. Чоловіку інкримінують небезпечне водіння, водіння без належної обережності й створення загрози життю. Раніше Денніса звільнили з-під варти після внесення застави.

Додамо, Роан Денніс є дворазовим чемпіоном світу з велотреку та чотириразовим чемпіоном світу з шосейних велогонок. Мелісса Хоскінс також була велогонницею. Вона брала участь в Олімпійських іграх 2012-го та 2016-го років. У 2017-му завершила професійну кар’єру.