"Коли розпочну виступи? Гадаю, що це буде у лютому. Або розпочну з Грендслему у Парижі, або у Баку – ще не знаю.

Налаштована добре. Мабуть, більш спокійна, ніж перед Токіо, бо тоді це був перший досвід: олімпійський рік, олімпійська підготовка. Зараз я вже це здолала і трохи по-іншому підходжу до змагань. Я спокійна, налаштована, виконую свою роботу і готуюся.

Немає нагород найвищого гатунку у новій ваговій категорії? Чесно кажучи, мене не засмучує те, що я досі не маю золотих медалей (після зміни вагової категорії – прим.). Головна мета – Олімпійські ігри, і я не женуся за тим, щоб здобути золото на кожному турнірі. У мене золотих медалей дуже багато (48 – прим.), але до них всіх мені не вистачає лише олімпійської. Тому я потрохи готуюся. Вірю у свої сили, в себе і знаю, що якщо буду продовжувати так працювати, в мене все вийде.

Основна мотивація – Олімпійські ігри. Це те, що мене утримує, мотивує. Решта медалей у мене є, і дійсно іноді себе важко мотивувати та налаштовувати. Це важкий процес, але Олімпійські ігри є мотивацією продовжувати працювати та все ж дійти до кінця", – цитує Білодід Суспільне Спорт.

Нагадаємо, що літні Олімпійські ігри-2024 відбудуться в Парижі.