"Я вже говорила це раніше, але я була тусовщицею. Була дуже поганою тусовщицею, будь-яку речовину, яку могла знайти, засовувала собі в ніс.

Зараз я постійно перебуваю в чотирьох стінах, для мене це робота, робота, робота. Насправді моє життя тоді й зараз – це дві полярні протилежності. Від щотижневих походів у паб, відвідування клубів, нюхання тонн кокаїну, кетаміну, до відстежування, що ви вводите у свій організм, дієти, здоров'я, фізичних вправ, регулярної рутини.

Рутина – це те, що мені найбільше подобається в боксі. Вона дає мені причину прокидатися вранці. Це дає мені структуру на день. Думаю, що я на 100 відсотків вела б такий самий спосіб життя. Можливо, не так божевільно, тому що я постаріла на 18 місяців, мені вже не 20 років.

Я була на антидепресантах, вживала сертралін до того, як почав займатися боксом. Я покладалася на щоденну таблетку, яка робила мене щасливою. Тому в мене й не було суїцидальних думок. Тож бокс дійсно змінив моє життя. Від депресії – до того, де я є зараз, це дійсно була подорож", – розповіла Ель Брук SunSport.

До слова, нещодавно боксерка кинула виклик зірці Only Fans, яку називають найсексуальнішою фанаткою Челсі, Астрід Ветт. Вогню цій дуелі додаватиме ще й те, що сама Ель є затятою вболівальницею Манчестер Сіті. А також Пейдж ВанЗант, яка раніше виступала в UFC.