Наступний суперник Конора Макгрегора – Майкл Чендлер зробив заяву стосовно того, що легендарного ірландця підозрюють у використанні стероїдів. Слова бійця наводить видання TMZ Sports.

"Не дуже переживаю через це. Знаєте, кожен має свій шлях до успіху. Кожен має свої цінності, свої поняття. Розумію, про що ви кажете, про що питаєте. Але я на це дивлюсь інакше. Як на "милицю". Розумієте? А якщо ти користуєшся "милицею", значить, тобі не вистачає психологічної впевненості. Значить, тобі потрібна ця привабливість м'язів. Але питання в тому, як ти виглядатимеш у бою з усім цим. Як ти почуватимешся в октагоні з усім цим? Питання, кого ти бачиш, коли дивишся на себе в дзеркало? Це все той же хлопець чи хтось інший?", – сказав Чендлер.

Поєдинок між Макгрегором та Чендлером має відбутися 29 червня у Лас-Вегасі в рамках Міжнародного бійцівського тижня. Вирішено, що суперники виступатимуть у середній ваговій категорії.

Варто зазначити, що обидва бійці тривалий час не проводили поєдинків, наприклад, Макгрегор останній раз виступав ще у 2021 році. Американець виходив на ринг у листопаді 2022 року.