"Ламав голову з приводу Харкова. Навіщо, чому і за що його зрівнюють зі землею і перетворили на Новий Сталінград. Вже перетворили.

Дійшло. У 2013 році харківські фанати Металіста заспівали безсмертне "Суркіс – ху*йло", адресуючи цю кричалку братам Суркісам, власниками ВК ДК.

Вони ж згодом зрозуміли масштаб особистостей і вирішили виконати її про путена (орфографію автора збережено – прим.). Згоден. Це еталонне ху*ло, не посперечаєшся. Весь світ дізнався і підспівував цій пісенці. Не тільки футбольний. І ось у кремлівського карлика з’явилася нарешті можливість помститися.

Розплатитися. Розправитися. Звісно – чужими рукам. Хто б сумнівався? Мерзота не вгамується. Злопам’ятний. Заділо. Зачепило. Але тут же який розклад? Вся наша країні вважає путена – ху*лом. У когось є якісь сумніви чи заперечення?", – написав Мочанов.

Вже понад тиждень Україна незламно протистоїть масштабному російському вторгненню. Попри постійні цинічні обстріли мирного населення, зокрема у Харкові, ЗСУ чинять гідний опір окупантам, а цивільні українці не скоряються ворогу навіть в тимчасово окупованих містах.