Цього разу на Макгрегора нарікає його сусід з Дрімна – передмістя Дубліна. The Sun пише, що 37-річний Девід Данн звинувачує "Ноторіуса" у смерті коштовного папуги.

Чоловік має цінну колекцію, яка складається з 30 екзотичних птахів. В одного з них, пернатого породи lutino conure вартістю 1300 фунтів стерлінгів стався серцевий напад після пробного буріння на ділянці неподалік від його дому. Роботи проводила компанія з нерухомості, власником якої є Макгрегор.

"Всіх моїх птахів це дійсно напружило. Деякі з них через стрес почали вищипувати пір'я. Тож я мав щось зробити. Я подзвонив і розповів про це компанії Макгрегора. Вони прийшли, побачили мертвого птаха і сказали: "Вибачте, вибачте за це, ми замінимо птаха. Мені сказали, що компенсують втрату птаха, але цього не зробили", – стверджує Данн.

Після інциденту чоловік перевіз пернатих на нове місце. "Мені доводиться цілий день працювати водієм, повертатися додому, брати їжу для папуг, їхати до Віклоу і годувати їх. Це забирає час у мене та моєї родини", – скаржиться власник птахів.

"Коли ви будете спати, я вб'ю вас": найвідоміший "Сумнозвісний" у спорті поклоняється путлеру – зґвалтування і п'яний дебош