Напередодні Різдва команда фонду організувала серію святкових змагань для вихованців спортивних шкіл Києва. Подія відбулася за підтримки Деснянського районного Центру фізичного здоров'я населення у м. Києві та Управління у справах молоді та спорту Деснянської РДА.

Участь у спортивному фестивалі взяли понад 100 дітей, що займаються футболом та баскетболом у складі ФК "Вигурівщина", КДЮСШ-14, ФК "Столиця" та 5TEAM. Окрім дружніх змагань у Favbet Foundation підготували для них розважальну програму та новорічні подарунки.

"Спорт не лише виховує фізичні якості, але й дарує нові емоції та друзів, зміцнює характер та вчить дітей вірити у свої сили. Для команди Favbet Foundation важливо, щоб українські діти навіть в умовах війни могли займатись улюбленим спортом та об’єднуватись навколо таких корисних та радісних подій", – куратор проєктів Favbet Foundation, Євген Бондар.

Святкові турніри Favbet Foundation Christmas Cup — частина проєкту "Клуб Супергероїв", що зосереджений на можливостях для всебічного розвитку дітей ВПО та військовослужбовців, а також молоді з соціально вразливих груп.

У межах проєкту Favbet Foundation забезпечили канцелярією понад 5500 українських школярів, організували ІТ-навчання для 350 дітей, а також започаткували безкоштовні секції з футболу, баскетболу, боротьби та боксу.