Спортивний клуб Таїрове повідомив про знищення бази та показав наслідки російського удару на своїй сторінці в Instagram.

"Ось такий він "русскій мір" – страшний, агресивний та байдужий до спортивних мрій наших дітей.

Вночі 17 грудня російські війська знову атакували цивільну інфраструктуру. Полум’я спалахнуло на дитячій веслувальній базі "Чорноморець". Спортсмени втратили не лише човни, але й дах над головою.

Діти, які ще вдень 16 грудня тренувалися на тій самій воді, наступного ранку разом зі своїми батьками, тренерами та іншими спортсменами вже розбирали залишки човнів та допомагали відновити те, що зруйновано. І кого ви намагаєтесь перемогти?

Запам’ятайте: ви зруйнували нам човни, але ніколи не зруйнуєте найцінніше – наші спортивні плани, мрії та віру в нашу Перемогу.

Так, розчарування розпалило наші серця, але сьогодні ми єднаємося, щоб відновити те, що було втрачено. І ми впевнені, що наша спортивна громада стоїть разом, і ми зможемо відновити веслувальну базу", – йдеться у пості СК Таїрове.

Федерація академічного веслування України також відреагувала на воєнний злочин росії на своїй сторінці в Facebook: "Вони вбивають українське академічне веслування. А їх хочуть допустити на Олімпійські ігри 2024".

Додамо, СК Таїрове відкрив збір на відновлення бази. Інформація щодо нього є в пості нижче та на їхній сторінці в Instagram.