"Зіпсували настрій зранку. Ненавиджу цю країну всією душею, а найбільше – людей, які тут живуть. Я тут тільки тому, що в моїй рідній Україні закрили аеропорт", – написала Влада Нікольченко на своїй сторінці в Instagram, додавши геолокацію Варшавського аеропорту.

Колишній генеральний секретар Федерації гімнастики Польщі Пйотр Дец відреагував на слова української гімнастки у своєму Facebook: "У листопаді Влада Нікольченко провела майстер-клас у Варшаві під час турніру з художньої гімнастики "Варшавська осінь-2023". Вона також брала участь у цьому турнірі. Тепер вона каже: "Я ненавиджу цю країну, найбільше – людей, які тут живуть". Дуже сподіваюся, що їй не доведеться знову проходити через польський жах і ніколи не буде змушена знову ступити в Польщу, навіть на мить, подорожуючи в екзотичні місця".

Пізніше Пйотр Дец оновив пост, заявивши, що Ірина Дерюгіна перепросила за заяву Нікольченко у польської федерації. Крім цього, він особисто отримав вибачення від Ірини Блохіної. "Відповідь від української федерації – особисто від Ірини Блохіної – була негайною та професійною. Дякую, Ірино, за те, як ви впоралися з цією справою", – написав Дец.

Українська федерація гімнастики повідомила на своїй сторінці в Instagram, що стосовно висловлювань гімнастки Влади Нікольченко розпочали дисциплінарне провадження.