Заснована на росії кіберспортивна організація виграла головний турнір з Dota 2 – The International 2023.

У гранд-фіналі Team Spirit обіграла Gaimin Gladiators з рахунком 3:0. Завдяки перемозі російська команда заробила 1,4 мільйона доларів, а Gladiators – 377 тисяч. Загальний призовий фонд The International 2023 складав 3,1 мільйона доларів.

До тріумфу доклали руку також два українці – уродженець багатостраждальної Бучі Ілля "Yatoro" Мулярчук і Мирослав "Mira" Колпаков з Луцька. Інші три гравці команди – це росіяни Магомед Халілов, Денис Сігітов і Ярослав Найдьонов. Тренером команди також є росіянин Айрат Газієв. Після перемоги гравці радісно обіймалися: українці з росіянами.

Team Spirit привітав з успіхом, серед інших, колаборант й очільник окупаційної влади Херсонської області Володимир Сальдо.

Відомий український блогер Ігор Лаченков так прокоментував це у своєму Telegram-каналі: "Тим часом йо*ана мразь, яка народилась в Україні, жила в Києві, хтось в Луцьку та Бучі, вирішила що краще грати в "доту" та обіймати росіян. Хочу, щоб ви просто знали їхні обличчя. Сподіваюсь ця наволоч ніколи не повернеться в Україну. Там навіть їх "Сосальдо" привітав".