– У вас є прапор підписаний Валерієм Залужним. Розкажіть трішки його історію.

– Це була несподівана зустріч. Шаблю з поєдинку з росіянкою я презентувала Залужному, а маску на потреби нашим бійцям 47 бригади. Тому в мене зараз нічого нема. Зараз в мене повинно бути нове екіпірування. Але це дуже такі класні моменти. З Валерієм Федоровичем, звісно, була дуже класна зустріч.

Валерій Федорович мене питав, що таке фехтування, як можна прийти, що треба зробити, як дитину захопити цим видом спорту.

Боже, це було якось круто і дуже так душевно. У нас була дуже класна розмова. Я прийшла, він мені презентував прапори, якісь сувеніри. Я так сиджу, думаю:" Нічого собі". При мені він підписав цей прапор і віддав. Тому один буде їздити зі мною на всі змагання, всі будуть дивитися, бо це великий прапор. Там Залужний, сердечко, воно як талісман буде для нашої команди. І звісно, другий прапор для наших хлопців, – розповіла Харлан в інтерв'ю для NV.

Нагадаємо, влітку на чемпіонаті світу Харлан перемогла росіянку Смірнову і відмовилася тиснути їй руку. За це українку дискваліфікували. Але згодом надали Ользі олімпійську ліцензію.