13-го вересня українські захисники запросили всі нації, що беруть участь в Іграх Нескорених, на вечірку, щоб подякувати за підтримку і допомогу. Про це повідомляє Invictus Games: Team Ukraine.

"Дякую українській армії, яка бореться за свободу і демократію проти російської агресії. Ми розуміємо, що боротьба за свободу триватиме не день і не місяць. Вона може зайняти багато часу. Висловлюємо пошану не лише українській збірній, а і їхнім братам і сестрам по зброї. Ми підтримуватимемо вас скільки знадобиться. Будемо донатити і надавати техніку. Це на знак пошани і дружби", – сказав мер міста Дюссельдорфа.

Учасник національної збірної Володимир Гера, подякував кожній країні окремо. Німеччині за те, що в цій країні його врятували після отриманого поранення і за танки. Польщі – за те, що дали прихисток українським жінкам і дітям. Грузії – за те, що її чоловіки б’ються з українцями на полі бою проти росіян. Кореї, Естонії, США – за всю надану допомогу. "Дякуємо за всі танки й зброю. Але нам потрібно більше. Допомога потрібна нам на вчора, бо якщо ми програємо, ви будете наступними", – сказав Гера.

Від імені Мінветеранів дякували Хорватії та можливість провести треті навчально-тренувальні збори у них та NATO in Ukraine за постійну підтримку української команди.

Німецькі чиновники дякували українцям за боротьбу. Кожен з них наголошував, що в цій країні знають – Україна бореться за свободу і демократію всієї Європи. І пообіцяли не припиняти допомагати технікою. І навіть після війни підтримуватимуть Україну у відбудові міст і реабілітації поранених військових.